Skip to main content

Egendesignade Skidor

Custom made

Börja Designa

Ja! Du har den unika chansen att skapa din egen design på dina favorit-skidor från Extrem! Hur funkar detta? Det beror på om du kan hantera Adobe Illustrator eller inte.

1. Har du Adobe Illustrator och kan programvaran, skickar vi dig designfilen för din modell och längd med en designmanual. När du väl designat din skida, skickar du tillbaka filen till oss varpå vi granskar filen en sista gång innan de skickas för utskrift.

2. Om inte, så kan vi hjälpa dig genom hela designprocessen. Kontakta oss via mejl eller telefon och förklara din vision med designen. Därefter tar vi tillsammans fram din design med val av färg, bilder, grafiskt element och text.

Har du några frågor eller funderingar? Tveka inte att kontakta oss!

Köpet

Minsta kvantitet för egendesignade skidor är 24 par per modell och längd.

På grund av vår generella produktionsplanering och produktionssäsong, har vi ingen fast leveranstid för egendesignade skidor. Kontakta därför oss för beräknad leveranstid av ”custom” skidor. 

När du väl genomför köpet, beställer vi designen på översidan från vår leverantör i Österrike och bygger dina unika skidor från grunden för hand på Åre Skidfabrik.

För pris och frågor gällande designprocessen, var god kontakta oss på: info[@]areskidfabrik.se // +46-647-32204 (Fabrik) // +46-70-6276033 (Stefan Cederberg direkt)

Bild på skidor Bild på skidor